Forside Detail

Elgiganten dropper 3 butikker i Storkøbenhavn

-
Butikken på Strøget i København skal fremover servicere flere af Elgigantens bykunder. Foto: Elgiganten. Illustration: recordere.dk

Tre Elgiganten-butikker, fra de tidligere Fona-butikker i Københavns-området, lukker nu.

Sidste år overtog Elgiganten resterne af Fona.

Indtil da havde Elgiganten i en periode kun opereret med de større butikker udenfor bymidterne, men med overtagelsen af i alt 10 Fona-butikker rykkede elektronikkæden igen ind til byen.

Nu kom der Elgiganten i Aalborg, Aarhus (Strøget), Frederiksberg Hørsholm, København, (Fisketorvet), København (Nørreport) København, (Strøget), København (Trianglen), Lyngby samt i Rødovre.

Her et år senere vælger Elgiganten at lukke 3 af de butikker igen.

 

Nørreport, Rødovre og Lyngby droppes

“Da vi overtog de 10 Fona-butikker var det som en samlet pakke. Over de sidste otte måneder har vi evalueret og erfaret, at nogle af butikkerne overlapper hinanden i Storkøbenhavn, og har derfor valgt at tilpasse porteføljen, inden vi skal i gang med ombygningerne til det nye Elgiganten-koncept, simpelthen for at sikre den optimale drift”, fortæller Frederik Danvig, Communications Manager i Elgiganten, til recordere.dk og fortsætter:

“På den baggrund har vi vurderet, at vi i København er mere end godt dækket ind, og at flere af vores butikker overlapper hinanden. Vi har derfor valgt ikke at satse på butikkerne på Nørreport, i Lyngby Centret og i Rødovre Centeret, da vi allerede har varehuse i umiddelbar nærhed. Kunderne er med andre ord dækket enormt godt ind”.

 

Satser på Strøget og Frederiksberg

Han tilføjer at elektronikkæden kan give bykunderne en bedre oplevelse gennem henholdsvis den 2.000 m2 store flagskibsbutik på Strøget, som for nylig blev ombygget, samt butikken i Frederiksberg Centret der lige nu gennemgår en ombygning og modernisering.

Lukningen af de 3 butikker sker med udgangen af denne måned, og de berørte medarbejdere er blevet tilbudt stillinger i Elgigantens øvrige varehuse.

 

Annonce