Forside * Nyheder

HBO og Sky går sammen om drama-produktion

-

HBO og Sky går sammen om et ‘powerhouse’ for globale drama-produktioner.

Den europæiske mediegruppe Sky, der er ved at blive overtaget af 21th Century Fox, har annonceret et samarbejde med HBO om produktion af drama-serier til det globale marked.

Annonce:

Aftalen, der løber over flere år og har en samlet værdi af 1,75 mia. kroner, betyder at Sky skal producere ‘high-end drama’ for HBO. Det skriver BBC.

Sky vil producere 2 dramaserier per år sammen med HBO, og et team med repræsentanter fra begge selskaber vil udvælge hvad der skal produceres.

Der er endnu ingen detaljer om hvilke serier der er i støbeskeen, men partnerne løfter sløret for de første planer indenfor få uger.

Sky og HBO har tidligere produceret tv-serier sammen, men det er første gang at de to danner et fælles ‘powerhouse’ for dramaproduktioner, hvor forfattere, instruktører og andre fra det kreative miljø nu ska pitche ideerne for Sky og HBO i fællesskab.

Med i aftalen får Sky adgang til at udsende/distribuere fra HBO’s store bagkatalog af serier i 5 år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.