Forside Indhold og distribution Film

Her kan du se det første, nye rumvæsen fra den kommende Han Solo-film

-

Det lader til at folkene bag Star Wars er glad for mønstre.

Da den nye Star Wars-teasertrailer for ’The Last Jedi’ kom ud, var der straks nogle, der lagde mærke til, at den havde næsten samme struktur som den første teaser til ’The Force Awakens’.

Men ikke nok med det, Star Wars-holdet kan åbenbart også godt lide at introducere nye væsener via videoer, der handler om den velgørende organisation, Force for Change, der arbejder med UNICEF.

I nedenstående video er det skuespilleren Warwick Davis, der allerede var med i Star Wars-sagaen som barn, da han spillede en ewok i ’Return of the Jedi’, der laver lidt sjov og ballade og reklamerer for en konkurrence.

I konkurrencen – der altså skal hente opmærksomhed og donationer til Force for Change – kan man blandt andet få lov at være med i den nye Han solo-film, der er ved at blive lavet som den næste stand-alone-film i Star Wars-serien.

Det samme gjorde JJ Abrams under indspilningerne til ’The Force Awakens’, og afslørede samtidigt en del af de væsener og teknologier, som filmen ville byde på.

Sådan er det også med Han Solo-filmen og Warwick Davis’ lille optræden. Hvis man kigger med længe nok (og det er ret sjovt indtil da), kan man også få det første kig på en af de mærkelige væsener, der sikkert dukker op i filmen. Og der er også en hilsen fra filmens instruktører.

 

Annonce