Forside Produkter Mobil

VIDEO: Klarer Samsung Galaxy S8 hammer-testen?

-
Kan en Samsung Galaxy S8 tåle en hammer? (foto: YouTube)

Der er altid nogen på YouTube, der ikke kan lade være med at smadre nye telefoner, uanset om det er iPhone, Samsung Galaxy eller andres flagskibe. En YouTube bruger tester i denne video hvor meget Samsung Galaxy S8 kan klare.

Hvorfor? Er nok det første spørgsmål man bør stille, men svaret er ganske enkelt, fordi der er masser af visninger i at ødelægge ting.

I videoen ovenfor kan du se hvordan Samsung Galaxy S8’eren klarer sig imod en stor hammer, og når recordere.dk får sit testeksemplar, så lover jeg at vi ikke laver samme test, men forholder os til de ting vi plejer at teste telefoner for.

Vi håber at kunne teste den nye topmodel fra Samsung i påsken, og så have den klar midt i April.

Annonce