Forside * Featured

Leia med i både Star Wars 8 og 9 – uden CGI

-
Carrie Fisher som prinsesse Leia

Rygte: Afdøde Carrie Fisher ser ud til at spille en rolle i både Star Wars 8 og 9. Dette uden brug af CGI.

Prinsesse Leia vendte tilbage som General Leia i Star Wars 7 – The Force Awakens.

Carrie Fisher, der spillede den elskede figur i ‘Star Wars’-universet døde i julen 2016, og siden har der været spekuleret i hvad der ville ske med hendes rolle i filmene.

Annonce:

Det Disney-ejede Lucasfilm har været fåmeldte på det spørgsmål, dog har de udtalt at der ikke bliver tale om at genskabe Leia via computere – det såkaldte CGI.

Det kom også frem at optagelserne til Star Wars 8 indeholdende General Leia angiveligt var afsluttet inden hendes død. Men hvad så med næste film, nr. 9?

Det mener hendes bror, Todd Fisher, at kende svaret på. Han fortæller til New York Daily News at General Leia er så central en del af fortællingen, at hun vil være en del af både Star Wars 8 og 9.

Producenten har angiveligt nok skud i kassen med Carrie Fisher, så hun kan være med i begge film. Om og hvordan det kommer til at fungere må vi afvente at se.

Disney og Lucasfilm har ikke kommenteret på udmeldingen fra Carrie Fishers bror.

Star Wars 8 – The Last Jedi – har premiere til december i år og Star Wars 9 i 2019.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.