Forside Nyheder

Ny “Matador” Blu-ray får også 3D

-
Illustration: Nordisk Film Shortcut

Den kommende opdaterede version af serien “Matador” har gennemgået en rensning og digital scanning til HD, får giver en uventet ekstra gave til dem som køber den nye version på Blu-ray.

Matador er den mest solgte serie i Danmark. Mere end 2.000.000 DVD skiver var allerede solgt i 2008, og salget er bare fortsat. Og derfor er forventningerne til salgstallene for den kommende Blu-ray version høje.

Og nu har Nordisk Film og DR annonceret at der kommer en speciel version til fans med 3D TV og udstyr.

 

3D skal booste salget

Erling Jammerdal fra Nordisk Film fortæller til recordere.dk, at man har valgt at lave en speciel samler-version, hvor de første tre afsnit kommer med 3D på en ekstra Blu-ray disc, hvor man får en helt speciel oplevelse når man er tæt på familierne i Korsbæk.

“Vi har brugt nogle ekstra måneder på at justere de forskellige rum i Korsbæk, og har på den måde kunne tilføje ekstra dybde i hjemmene i Korsbæk, og selvom man kan besøge Korsbæk på Bakken, så er det nu en særlig oplevelse at rejse tilbage til Korsbæk, da den lå i Valby på Nordisk Film” fortæller Jammerdal.

De 3 afsnit vi har lavet i 3D bliver først klar i april, men Nordisk Film lover at de er klar til samler-versionen, når den kommer senere på året. De tre afsnit er iøvrigt i 16:9, hvor resten af den nye HD version er i 14:9. Det har været nødvendigt at køre 16:9, da det ellers ikke giver en god 3D oplevelse. De tre ekstra afsnit kommer iøvrigt aldrig til at blive vist på dansk TV.

 

Læs også: Nu er Matador snart klar i HD

 

3D adgang til Lauras køkken (foto: DR / Nordisk Film)

Kommer ikke lige med det samme

Folk der vil bestille den nye HD version af Matador på Blu-ray kommer dog til at vente lidt, da den først kommer i handlen op til jul, da DR lige skal genudsende Matador over sommeren.

Den specielle 3D samler version af Matador kommer i en gylden velour kasse, ligesom den første originale DVD samling, der kom i en grøn velour kasse for mange år siden. Prisen på den specielle version bliver 699 kr., mens en almindelig opdateret version kommer til at koste et par hundrede mindre 499 kr.


12493-mtd-pic1 12493-mtd-pic2

Eksempler på gammel og ny version.
Recordere.dk er inviteret til en 3D visning i en Nordisk Film biograf senere i April.

Som flere rigtigt havde gættet var det en aprilsnar.

Annonce