Forside Produkter Møbler og interiør

Nyt HiFi-møbel: Dansk håndværk i retro stil

-

Den nye danske skænk, BH01, danner bro mellem HiFi-møblet og designermøblerne.

Mens man i årtier har kunnet møblere hele hjemmet med danske møbelklassikere, har lydentusiaster og musikelskere manglet et tilsvarende møbel med plads til pladespiller, forstærkere, vinylplader mm.

Hidtil har man været henvist til funktionelle hi-fi-møbler, der var blottet for de mere klassiske designmæssige kvaliteter, eller genbrug af reoler designet til alt muligt andet.

Det råder et nyt dansk HiFi-møbel nu bod på.

BH01 tager udgangspunkt i en klassisk skænk, i et design der passer ind i retro-stilen med 50’ernes og 60’ernes møbelklassikere.

“BH01 er udsprunget af en oprigtig underen over, at udstyr af meget høj designmæssig kvalitet og udførelse ofte endte på et trist hi-fi-møbel eller en reol. Vi har en voksende kvalitetsbevidst og moden målgruppe med smag for livets finere nuancer, så jeg tænkte, at det måtte kunne gøres bedre”, fortæller Jens Christian Haaning fra firmaet Studio84, et firma der bl.a. repræsenterer Bruno Hansens møbler.

Bruno Hansens opgaver spænder vidt fra konkylien i Operaen over Sorø Academy Science Center til Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus.

 

 

BH01 HiFi-møbel

BH01 tager udgangspunkt i en skænk oprindeligt designet af Bruno Hansen, og her videreudviklet til Hi-Fi af Jens Christian Haaning. Henrik Peulicke, fra HiFi-distributøren Medlyd, har været med til at definere dimensioner og funktioner for BH01.

Møblet fremstår som en klassisk skænk i teaktræ´s finer, som man kender det fra nogle af de store danske møbeldesignere, som Børge Mogensen og Arne Vodder. Møblet kan åbnes og lukkes med lette jalousilåger, der gemmes i en dobbeltvæg, og med let skrående ben fremstår det harmonisk og elegant.

I den ene side finder man en LP-skuffe, der kan skubbes ud med et let tryk. Og i den anden side er der hylder med plads til forstærkere og lignende. Der er tilgang til kabler flere steder fra bagsiden, og gennemgang til kabler mellem rum og hylder.

BH01 er ”Handmade in Denmark”.

 

 

Pris og tilgængelighed

  • BH01 Standard kr. 19.985,-
  • BH01 med 2 flytbare hylder 21.600,-
  • BH01 med 1 flytbar hylde og monteret LP-Skuffe kr. 23.300,-
  • Løs hylde 1.095,-
  • Løs LP-skuffe 2.695,-

Distribueres af Medlyd. Se forhandlerliste.

 

BH01 specifikationer

Udvendige Mål:
Bredde 120cm
Højde 71cm
Dybde 55cm

Last:
Bundhylder 50 kg i hver side
Løse hylder 30 kg i hver side
Top 20 kg i hver side

 

Annonce