Forside Nyheder

Så er det nu, hvis du skal have et Pong-bord

-

Der er tre dage tilbage, hvis du vil have et eksemplar af verdens måske mest nørdede stuebord.

For lige under et år siden skrev vi om et projekt, hvor to venner havde lavet en fysisk udgave af det klassiske Atari-spil, ’Pong’. Det er en slags variation af Air Hockey, men ’bolden’ opfører sig, som den gjorde i Pong-spillet, og dermed er det en slags virkeligheds-genskabelse af en af de første, digitale spilsucceser.

Dengang kunne vi berette, at folkene bag var på udkig efter investorer, der kunne hjælpe dem med at gøre spillet salgbart og ikke bare et hjemme-hobby-projekt.

Siden har de brugt Kickstarter til at sætte projektet i gang. De forsøger at samle 250.000 dollar ind, og er næsten i mål. De mangler i skrivende stund omkring 6.500 dollar, og der er tre dage tilbage af indsamlingen. Hvis de ikke når målet, bliver projektet ikke til noget.

Med andre ord er det nu, du skal sikre dig et eksemplar af Pong-bordet, der koster 1.100 dollar, eller cirka 7.700 kroner, før der kommer forsendelse, skatter og afgifter oven i. Hvis du vælger at købe bordet, kan du forvente at få det leveret til december.

Du kan dog også støtte projektet ved f.eks. at købe en T-shirt. Hvis du vil støtte projektet, så det kan komme i mål, kan du gøre det her.

Annonce