Forside Nyheder

Hvad skal Apple Music i Facebook Messenger?

-

Snart vil Apple Music kunne bruges sammen med Facebook Messenger.

Men hvordan vides ikke rigtigt endnu. Nyheden faldt som en kort teaser i forbindelse med åbningen af F8, Facebooks udviklerkonference, der finder sted i disse dage. Den åbnede tirsdag med den sædvanlige åbnings-keynote, hvor Mark Zuckerberg og hans hold præsenterede nyheder om det sociale netværksmedie.

Det eneste, David Marcus, der er chef for Messenger-platformen ville sige var, at han var ”begejstret over at kunne meddele, at Apple Music snart blive tilgængelig på platformen”.

Der var ikke nogen dato for, hvornår det sker, og hvad integrationen skal kunne.

Som The Verge skriver, så kan man allerede nu – de steder, hvor det er tilgængeligt – integrere Apple Music-sange i sin nyhedsstrøm på Facebook og dermed dele musikken.

Muligvis bliver det noget lignende, der kommer til at ske på Messenger, en form for integration, hvor man kan spille musik for hinanden, når man chatter. Spotify er allerede integreret i Messenger, men man skal ud af klienten og over i Spotify for at finde musikken, så man kunne håbe, Apple Music bliver bedre integreret.

Måske vil Apple gøre brug af Messengers bot-funktionalitet, så man kan spørge en bot til råds om musik, og så kan den finde musikken til én.

Kom selv med flere idéer i kommentarsporet.

Annonce