Forside Nyheder

Spotify-chef dræbt i Stockholm-angrebet

-

En af Spotifys øverste chefer var blandt de fire dræbte i terrorangrebet, der fandt sted i Stockholm i fredags.

Søndag kunne Spotifys topchef, Daniel Ek, bekræfte på Facebook, at Chris Bevington (bill.) fra streamingtjenestens ledelse var en af ofrene for angrebet. Chris Bevington var brite, men var rykket til Stockholm for at indtage posten som Director of Global Partnerships and Business Development.

I den position har han stået for mange af de tekniske partnerskaber, som Spotify har indgået i, hvilket formentlig omfatter samarbejder med alt fra Sonos til Amazon om integration af Spotify i deres produkter.

Bevington havde arbejdet hos Spotify i fem år, og var med Daniel Eks ord ”Et medlem af bandet”, der ud over at have ”en stor indflydelse på Spotify som forretning også havde en stor indvirkning på alle, der arbejdede med ham”.

En 39-årig mand fra den tidligere Sovjet-republik Usbekistan menes at have stået bag angrebet.

Annonce