Forside Produkter Gadgets

3 i nyt samarbejde med Libratone

-

Teleselskabet 3 har indgået et nyt eksklusivt samarbejde med det prisvindende danske højttalerbrand Libratone.

Det danske mærke Libratone har siden 2009 udviklet trådløse højttalere og ført lyd og mobilitet sammen. Libratone har vundet adskillige priser og kombinerer skandinavisk designs rene æstetik med en unik trådløs lyd. Højttalerne er ideelle til at tage med på farten og giver en markant valgfrihed til brugeren – og det matcher behovet hos 3’s kunder.

Annonce:

”Målgruppemæssigt er Libratone og 3 et rigtig godt match. Vi taler begge til den moderne selvstændige bruger, som tit er på farten, og som prioritere god kvalitet, når det handler om musik og streaming. I forvejen fører vi de to danske brands Clint og B&O i vores butikker, som har det til fælles, at det er dansk design, som rammer en bred målgruppe både stilmæssigt og prismæssigt – og med Libratone bliver vores sortiment på mange måder komplet, ” siger Casper Olsen, Head of Proposition Management Consumer Markedet hos 3.

3’s butikker får både Libratones multirumshøjttalere med 360˚ FullRoom lyd og den nyere stilrene Q Adapt serie med CityMix™, som består af In-Ear høretelefoner og trådløse On-Ear høretelefoner.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.