Forside Nyheder

Advokaten: Ny serie til TV3 og Viaplay

-
Advokaten. Foto: Viaplay

Advokaten er en ny kommende dramaserie på TV3 og Viaplay med Thomas Bo Larsen og Nicolaj Kopernikus.

Advokaten, som er titlen på den nye dramasatsning til TV3 og Viaplay, får premiere til efteråret 2017. Den får Thomas Bo Larsen, Nicolaj Kopernikus og Sara Hjort Ditlevsen som bærende karakterer på rollelisten

Serien handler om den succesfulde forsvarsadvokat, Frank Nordling (Alexander Karim), som arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer.

Som barn mister Nordling sine forældre i en tragisk ulykke, men ved en tilfældighed finder advokaten ud af, at det slet ikke var en tilfældig ulykke, som forårsagede forældrenes død, men at det derimod var overlagt mord.

Morderen er en af lederne i Københavns kriminelle underverden, nemlig Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen) og samtidig én af advokatkontorets vigtigste klienter. I jagten efter sine forældres morder trækkes Nordling ind i et livsfarligt dobbeltspil.

Tv-serien udspiller sig i både Danmark og Sverige og er i 10 afsnit.

 

 

Annonce