Forside Nyheder

Apple har genopfundet pizzabakken

-

Den stereotypiske tekniknørd eller programmør lever et eneboer-liv blandt pizzaæsker og tomme coladåser, ikke sandt?

Selvom dette måske ikke har helt hold i virkeligheden længere, spiller pizzaerne tilsyneladende stadig en stor rolle for de velbetalte teknologiarbejdere i Silicon Valley.

Det har fået Apple til at tage konsekvensen. De har simpelthen sendt den gamle pizzabakke gennem en omgang innovation.

Sådan ser pizzabakken ud i virkeligheden (foto: Wired).

Wired har fået lov at kigge indenfor i Apples nye rumskibs-lignende hovedkvarter, og blandt de mange, smarte opfindelser, der kendetegner faciliteterne, er en ny måde at transportere pizzaer fra kantine til skrivebord med.

Pizzabakken er rund i stedet for firkantet (hvilket stiller krav til pizzabagerens fornemmelse for størrelse og form) og har huller i låget, sådan at der ikke dannes kondens, der kan gøre skorpen blød i stedet for sprød. Den er derudover lavet i materiale, der bør holde pizzaen varm længere end almindeligt pap.

Apple har naturligvis taget patent på pizzaæsken, et patent, der allerede kom i hus for syv år siden, og som tilskrives Apples catering-chef, Francesco Longoni. Angiveligt har de allerede prøvekørt æsken i nogle af deres andre bygninger, men det er først i det nye hovedkvarter, at æsken for alvor kommer i anvendelse.

Annonce