Forside Nyheder

Apple har problemer med Smart Keyboard

-

Det officielle tastaturcover til iPad har tekniske problemer.

Apple har nu erkendt, at der er bøvl med Smart Keyboard, der blev lanceret til begge version af iPad Pro. Der er imidlertid ikke kommet nogen officiel udmelding endnu. Indrømmelsen er kommet i form af en meddelelse, der er sendt ud til en række Apple-butikker og Apple-reparatører i USA. Det skriver 9to5Mac.

I meddelelsen forklarer Apple, at de har tænkt sig at udvide fabriksgarantien til tre år på Smart Keyboards, fordi der angiveligt er alle mulige forskellige problemer med tastaturcoveret. Problemerne omfatter blandt andet døde taster, manglende forbindelse til iPad’en, samt taster, der sætter sig fast og gentager bogstaver på skærmen.

Ifølge meddelelsen kan folk, der har betalt for at få repareret deres Smart Keyboard for nylig også forvente at få penge tilbage.

I USA har man kun garanteret reklamationsret i et år, mod to i EU. Vi ved endnu ikke, om de tre års gratis reparationer også omfatter tastaturcovers i EU/Danmark. Men eftersom nogle af problemerne ser ud til at omhandle forbindelsen mellem iPad’en og tastaturet, bør de samme problemer være til stede i de europæiske versioner.

Annonce