Forside Nyheder

Google Assistant kan være på vej til iOS

-

Fans af iPhone og iPad, der ikke samtidig er fans af Siri, har måske snart endnu et alternativ til Apples virtuelle assistent.

Udviklerkonferencen Google I/O starter i morgen og ifølge Bloomberg vil Google benytte lejligheden til at annoncere, at Assistant nu kommer til at iOS. Det vil gøre det muligt for folk, der benytter Google-apps som YouTube, Gmail, Docs, Drive, Photos m.v. at få en bedre integration med den virtuelle assistent i deres telefoner og tablets.

Hvor dybt, integrationen går, er dog stadig et åbent spørgsmål. Man kan sagtens forestille sig, at Apple ikke giver Googles assistent adgang til helt de samme ting som Siri.

Bloomberg fortæller dog også, at app’en kun vil være tilgængelig i den amerikanske app store til at begynde med. Brugere af iPhone og iPad har allerede et par andre virtuelle assistenter til rådigheder, der ikke hedder Siri, herunder Microsofts Cortana.

Derudover skulle Google Assistant også være på vej til hvidevarer fra General Electric, så man kan spørge assistenten, hvornår stegen er færdig eller hvor lang tid, der er tilbage, før vasketøjet er rent.

Annonce