Forside Produkter Mobil

Google vil lave ”all-in-one”-briller til VR

-

En af de mere overraskende ting, der kom ud af Google I/O i år var Googles standalone-headseat til VR.

Der var ikke mange, der havde gættet på, at Google ville annoncere et VR-headset, der hverken kræver en smartphone, en pc eller en spilkonsol til at fodre brugerens sanser med virtuel virkelighed.

I stedet kommer disse headsets til at være ”all-in-one”, som en af Googles repræsentanter beskrev initiativet overfor Rec.dk.

Det mest overraskende er dog, at Google er længere med projektet end man skulle tro. De er simpelthen gået i partnerskab med Qualcomm, HTC og Lenovo og forventer, at de første produkter allerede kommer senere i år.

Det bliver de to sidstnævnte brands, der kommer til at udsende de første headsets, der altså skal fungere som en slags platform i sig selv. De eneste billeder, vi dog har af disse to headseats er de to stregtegninger ovenfor. Det er HTC’en til højre.

Og så skulle man jo tro, at den slags ville blive mindst lige så dyr som en HTC Vive- eller en Oculus Rift-brille. Men til Rec.dk siger førnævnte Google-repræsentant, der ønsker at være anonym, at prisen kommer til at ligge mellem de billige headset, man sætter en smartphone i, og de dyre top-headset fra f.eks. HTC og Oculus.

Kvaliteten bliver dog også der imellem, men skulle altså blive bedre end for eksempel den, man kan finde på f.eks. GEAR VR og Daydream.

 

Annonce