Forside Produkter Mobil

Google Photos foreslår selv, hvad du skal dele med omverdenen

-

Ingen Google I/O uden nyheder om Google Photos.

Foto-app’en bliver mere og mere avanceret, og med den kommende Android O får den et stort nøk opad, der dog nok også skal gøre nogle paranoide.

Google Photos kigger allerede dine fotos igennem og bruger kunstig intelligens parret med visuel genkendelse til at sortere dine billeder for dig.

Men fremover vil app’en også kunne foreslå, hvem du skal dele billederne med. Hvis du og din romantiske partner har taget en milliard billeder under en ferie med et vennepar, kan app’en identificere billeder af venneparret, som du har glemt at sende til dem. Den kan derefter selv komme op og spørge, om den skal sende et eller flere billeder til de mennesker, der er på billedet.

Modtageren af billedet kan i øvrigt når vedkommende får en notifikation om, at du har delt et billede, selv tilføje egne billeder fra den samme begivenhed, så du får noget igen.

 

 

En anden ny funktion er, at du automatisk kan dele foto-foldere med folk, du kender. Hvis du tager billeder af børnene uden at din bedre halvdel er i nærheden, risikerer han eller hun aldrig at se dem, fordi du glemmer at dele dem. Det vil Google lave om på ved at give dig mulighed for at lade visse kategorier af billeder blive delt automatisk med den førnævnte bedre halvdel.

Med andre ord kan Google Photos med kunstig intelligens identificere, hvem der er på billederne og dele billedet automatisk med en person, du har specificeret.

Man må så bare håbe, at Google Photos ikke identificerer ens elskerinde som et af børnene og ender med at dele billedet med hustruen automatisk…

 

Annonce