Forside Indhold og distribution Biograf

Hackere kræver løsepenge af Disney for ikke at udgive den nye “Pirates of the Caribbean” film.

-
Hackere kræver løsepenge, for ikke at dele en film før premieren (ill. recordere.dk)

Ifølge Amerikanske Hollywood Reporter, har hackere fået fat i en ikke navngivet Disneyfilm, og kræver løsepenge for ikke at udgive den til download.

Det er Walt Disneys administrerende direktør Bob Iger, der har udtalt sig til Hollywood Reporter.

Løsesummen kræves udbetalt i Bitcoins, men Disney har dog nægtet at betale løsesummen, og har i stedet valgt at samarbejde med FBI.

 

Ved ikke hvad film det drejer sig om

Disney har endnu ikke udtalt sig om hvad film det drejer sig om, men hackerne truer med at frigive fem minutter af filmen, og så senere længere klip, indtil deres økonomiske krav bliver opfyldt.

Disney har flere store film som har premiere snart, så der spekuleres om hvilken af de kommende film som Disney har fået “stjålet”. “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” er den første store film på vej, og den har premiere den 24. maj. Men også “Cars 3” som kommer til sommer kunne være en mulighed.

Det er ikke mange uger siden at Netflix var offer for hackere, der krævede løsepenge for ikke at frigive ikke udgivne afsnit af flere nye serier.

 

Pirates of the Caribbean.

 

Opdateret 9:20 – Det ER “Pirates of the Caribbean”

Ifølge Deadline Hollywood ER det den nye “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales”, der holdes mod løsepenge. Det er en unavngiven hacker, der har udtalt sig til dem.

 

Annonce