Forside Nyheder

HBO er officielt i gang med Game of Thrones-spinoffs

-

Der har været en del spekulation om, hvad der skal ske med Game of Thrones-serien, når hovedsagaen slutter i 2018 – på tv, i hvert fald.

De fleste er enige om, at sådan et fænomen ikke bare kan stoppe, og derfor har der været en del rygter om, at HBO skulle være i gang med at planlægge spinoff-serier, f.eks. baseret på enkelte karakterer fra serien, såsom Jon Snow (bill.).

Det viser sig nu at have hold i virkeligheden. Variety skriver nemlig, at HBO har bedt fire manuskriptforfattere om at gå i gang med at tænke over og senere foreslå spinoff-serier baseret på Game of Thrones-universet.

Annonce:

De fire er Max Borenstein, der skrev ’Godzilla’ og ’Kong: Skull Island’, Jane Goldman, der har skrevet den kommende fortsættelse til ’Kingsman’, samt ’Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’, Carly Wray, der har skrevet afsnit til ’Mad Men’ og ’The Leftovers’, og så ikke mindst en af de helt tunge drenge, Brian Helgeland, hvis mange Hollywood-succeser går fra ’L.A. Confidential’ over ’Mystic River’ til ’42’.

Carly Wray og Jane Goldman kommer til at lave deres forslag sammen med ’Game of Thrones’-skaberen George R.R. Martin.

Selve TV-seriens bagmænd, David Benioff og Dan Weiss, havde oprindeligt sagt, at de ikke ville have noget at gøre med eventuelle spinoffs, men Variety skriver nu, at de alligevel er ombord. Det bliver formentlig i producer- eller executive producer-roller.

Annonce: