Forside * Nyheder

House of Cards premiere løftede nettrafik

-

Netflix-serie gav boom i datatrafikken herhjemme, fortæller teleselskabet 3.

Tirsdag morgen havde femte sæson af House of Cards premiere på Netflix, og det var noget som kunne måles på netværkstrafikken herhjemme.

Annonce:

Fra teleselskabet 3 lyder nu at de målte 17% mere trafik fra Netflix i tirsdags, sammenlignet med en normal tirsdag.

Og succes-seriens popularitet gav markant udslag i teleselskabet 3’s netværk.

Fra tirsdag morgen kl. 09.00 til onsdag morgen kl. 09.00 blev der brugt 60,8 terabyte data i 3’s netværk på at se Netflix. Det svarer til en stigning på 17% sammenlignet med en almindelig tirsdags Netflix-forbrug.

“Tallene viser, at Netflix fortsat kan skabe underholdning, som samler danskerne. Vi glæder os over at kunne levere en god forbindelse, som gør, at kunderne kan se lige så mange afsnit, de ønsker, hvor og hvornår det passer dem efter premieren. Det samlede forbrug dækker både kunder som streamer via mobiltelefonen og via mobilt bredbånd,” fortæller David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

David Elsass understreger, at 3 ikke har adgang til at se, hvilke serier kunderne ser via Netflix, men at sammenfaldet med sæsonpremieren er påfaldende.

Der var størst tryk på dataforbruget til Netflix i 3’s netværk tirsdag aften kl. 21.50.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.