Forside Nyheder

HP på vej med Cortana-højttaler

-

Endnu en stor hardware-producent er sprunget på Cortana-vognen.

Forleden kunne vi afsløre, at Harman/Kardon er på vej med Invoke, en intelligent højttaler baseret på Microsofts virtuelle Cortana-assistent.

Men nu melder Microsoft, at HP også er på vej med en Cortana-højttaler. HP er en oplagt partner for Microsoft på denne front, siden de to firmaer har været partnere udi PC- og smartphone-produktionen i årevis.

Harman/Kardon er som bekendt ejet af Samsung, og her er partnerskabet måske ikke helt så oplagt, taget i betragtning, at Samsung har deres egen virtuelle assistent, Bixby, og har arbejdet en hel del sammen med Google.

Derudover er Intel også i gang med en Cortana-enhed, men om det bliver en højttaler, vides ikke i skrivende stund.

Microsofts BUILD-udviklerkonference starter i dag amerikansk tid, og her forventes Microsoft også at vise en funktion til Windows 10 frem, der kan få Windows 10-computere til at opføre sig som en intelligent højttaler á la Amazon Echo eller Google Home.

Vi dækker naturligvis de nyheder, der bliver præsenteret på BUILD.

Annonce