Forside Nyheder

Kommer Apples intelligente Siri-højttaler med en skærm?

-

Nu, hvor Amazon har sat en touchskærm på en Echo-højttaler, begynder spekulationerne om Apples konkurrent med Siri ombord.

Relativt hårdhudede rygter peger på, at Apple vil lancere en højttaler med Siri indbygget til WWDC, der starter i næste måned. Den skal fungere som konkurrent til Google Home og Amazon Echo.

Bloomberg rapporterer, at en række Apple-medarbejdere har fået højttaleren hjem til test, hvilket peger yderligere i retning af en lancering på WWDC.

Annonce:

Men når nu Amazon har lanceret Echo Show med touchskærm, er de så i virkeligheden kommet Apple i forkøbet? Det tror The Verge-skribenten Chris Welch.

Han tror, at Apples højttaler også har en touchskærm ombord, alene af den årsag at Apple-chefen Phil Schiller elsker touchskærme. Welch peger på, at Phil Schiller så sent som for få dage siden sagde følgende i et interview: ”Der er ikke mange situationer, der fungerer uden en skærm”.

Schiller pegede på, at stemmestyrede assistenter nok kan give dig vejvisning, men uden at kunne se et kort er det ikke meget værd, og billeder på sociale medier kan heller ikke formidles med en stemme-assistent. ”Stemme-styrede assistenter kommer til at gøre meget mere for os, men skærmens rolle er meget vigtig for os i alt dette”, sagde Schiller.

Det peger i den grad i retning af en Siri-højttalerenhed med en skærm ombord.

 

Annonce: