Forside Nyheder

Mario Kart 8 deluxe til Nintendo Switch

-

Nintendo Switch er begavet med Mario Kart 8 deluxe, der er intet mindre end fremragende.

Nintendo Switch er kommet rigtig godt fra start med mange solgte konsoller og Zelda Breath of the Wild som det helt store trækplaster.

Annonce:

Nu er Mario og vennerne i Mario Kart 8 deluxe så klar til at gøre Switch endnu mere spiselig.

Mario Kart er som skabt til Nintendo switch og jeg må ærligt tilstå at det ikke kun er børnene der morer sig med go-kart ræs med de velkendte Nintendo figurer. Spillet er let at gå til og man kan sætte køretøjerne til at køre selv så de mindste blot skal styre.

 

 

Men for dem der ønsker mere udfordring, byder spillet faktisk på langt mere dybde end ved første øjekast. Der er mange køretøjer at vælge mellem. Alle byder de på forskellige styrker og svagheder.

Banerne er varierede og spækket med genveje, powerups, hyggelige våben man kan bruge mod sine modkørere og endelig kan din kørestil raffineres så du aldrig føler, at du stagnerer.

I Switch udgaven af Mario Kart 8 er alle 48 baner åbne fra starten. Det samme er figurerne. I takt med at du kører løb og samler mønter (som i øvrigt også giver dig mere fart under løbene) åbner du får nye køretøjer, hjul mv.

Du kan køre forskellige klasser alt efter, hvor hurtigt du ønsker det skal gå. Du kan spille alene, eller op til 4 på splitscreen.

Er i flere der har en Swich kan i trådløst forbinde op til 8 maskiner og spille mod hinanden. Derudover er der diverse online spil, ligesom battlemode, hvor I på store arenaer skal nedkæmpe hinanden.

 

 

Mario Kart 8 har samlet det bedste fra de tidligere Mario spil, hvorfor du både kan finde baner fra Nintendo DS, Nintendo 64 og SNES versionerne af tidligere Mario Kart spil. Fælles er dog at banerne er underholdende, fantasifuldt udført og pokkers vanedannende.

Både jeg selv og mine piger på 4 og 9 knuselsker simpelthen spillet. Børnene kan finde ud af det og de kan udvikle sig i takt med at de lærer spillets dybere funktioner henad vejen.

Mario Kart 8 kan på det varmeste anbefales, hvis din Switch trænger til nyt foder.

Herunder kan du se en trailer der forklarer nærmere om spillet:

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.