Forside Nyheder

Ny 10.5”-iPad på WWDC?

-

Noget tyder på, at det første, vi kommer til at se til Apples nye skærmdimensioner, bliver på iPad.

Den som regel ret troværdige analytiker Ming-Chi Kuo har været ude med en ny melding, som vi måske allerede kan få bekræftet indenfor tre uger

5. juni begynder Apples udvikler-konference WWDC nemlig, og her forventer Ming-Chi Kuo, at firmaet vil præsentere en ny iPad med en 10,5”-skærm. Men selve iPad’en bliver dog ikke ret meget større end nu, det er kun skærmen, der overtager en større andel af fronten.

Rygtet om en sådan iPad har cirkuleret længe, hvilket blandt andet har resulteret i mockup-billeder á la det ovenfor.

Men nu melder Ming-Chi Kuo altså, at der er noget om snakken, og at det nye iPad-design vil blive præsenteret på WWDC.

Det vil angiveligt samtidigt være en forsmag på, hvordan fremtidens iPhones kommer til at se ud – eller i hvert fald den jubilæums-iPhone, der forventes at lande til efteråret. Her forventer man et design, der minder om det, Samsung og LG allerede har præsenteret, altså skærm helt ud til siderne og kun meget minimale striber i top og bund.

Annonce