Forside Nyheder

Se YouTube i 4K på Waoo-boksen

-
Waoo 4K TV-boks. Foto: recordere.dk

I løbet af sommeren får Waoo-kunder adgang til YouTube på tv-boksen, og dette i 4K UHD.

Waoo-kunder med den nyeste tv-boks får i løbet af sommeren adgang til YouTube via fjernbetjeningen.

”Grænserne mellem tv og internet bliver langsomt, men sikkert, nedbrudt. Næsten en tredjedel af verdens internetbrugere benytter YouTube, og tjenesten når ud til flere i aldersgrupperne 18-34 og 18-49 år end nogen kabel tv-leverandør i USA. Det er et vigtigt og ultra populært medie, så derfor har vi valgt at give vores kunder en YouTube-app som en integreret del af vores tv-boks”, fortæller Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Annonce:

 

Indhold i 4K-kvalitet

Waoo har tidligere peget på, at det manglende udbud af 4K-indhold er en barriere for den ultimative tv-oplevelse, men med YouTube-appen kan der nu komme mere knivskarpt indhold på skærmen.

”Mange private brugere og mindre firmaer har efterhånden råd til godt videoudstyr, og derfor er meget af det materiale, der bliver uploadet på YouTube i 4K, og udvalget og bredden af indholdet er enormt. Man kan sige, at den gode tv-oplevelse er blevet demokratiseret, nu hvor man kan lave TV-indhold til hele verden”, fortæller Jørgen Stensgaard, der ser YouTube-appen som et naturligt næste skridt for Waoo efter integrationen af Netflix i Waoo’s bokse.

”Målet er at give vores tv-kunder endnu mere værdi samt mindske kompleksiteten og antallet af bokse og ledninger i hjemmet. Nu behøver man ikke skifte fjernbetjening, ledninger osv., når man vil springe mellem live tv og indhold fra YouTube. Og YouTube er som bekendt ganske gratis at bruge, så det vil det naturligvis også være på vores tv-boks,” slutter Jørgen Stensgaard.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.