Forside Indhold og distribution Film

Stormtropper + malaysisk mande-ego = sjovt!

-

At Star Wars er et internationalt, kulturelt fænomen, er der næppe megen tvivl om.

Men nu er Star Wars-fanfilm også blevet det. En ny, kort fanfilm er lavet med medlemmer af ’The 501st Garrison’, der er fællesnavnet for de mange garnisoner af stormtropper, der findes over hele verden.

Disse fan-baserede grupper af stormtropper dukker som regel op til premierer og lignende. Men hvor mange vidste, at der også er en garnison i Malaysia? Og de har åbenbart også en kultur, hvor mænd udfordrer hinanden til ting, der måske ikke er for smarte.

I denne lille sketch prøver tre stormtropper at samle mod sammen til at trykke Darth Vader i hånden ude på slagmarken. Men det sker med masser af Malaysisk-engelsk slang og en række helt fantastiske replikker som: ”Vi er stormtropper! Vi er gode til at dø! Vil du være ham, der døde som en kujon, eller ham, der døde ved at trykke Vader i hånden”.

Hvis du mangler et godt grin til at starte mandagen med, så er det bare at klikke på play herunder.

Annonce