Forside Produkter Connected Home

VIDEO: De nye features på Libratones højttalere

-

Recordere.dk har testet de nye funktioner, der kom med den nyeste firmware til Libratones højttalere og hovedtelefoner.

Som vi tidligere i år har skrevet om, har Libratone frigivet en ny firmware, der bl.a. giver genveje til favorit radiostationer og playlister på Spotify.

Annonce:

I nedenstående video viser vi kort, hvordan man sætter de nye funktioner op. Det giver super god værdi at have mulighed for at have sine radiostationer som hukommelse direkte på højttaleren, så man ikke skal finde telefonen frem for at vælge.

 

Opdateringen giver bl.a. hurtigere opstart. Nu tager det lige under 10 sekunder fra du tænder højttaleren til både bluetooth og WiFi er klar til at spille musik. Opdateringen virker på både nye og ældre Libratone højttalere. Libratone arbejder ud fra grundtanken, at du ikke smider dit gamle produkt væk, når der kommer en ny og forbedret udgave som fx ZIPP Black Nordic (med mindre du vil have en sort højttaler). I stedet tilbyder Libratone en gratis software-opdatering, så alle ejere af ZIPP-højttaleren kan få glæde af den forbedrede software.

Nedenfor kan du se listen over de nye features som firmwaren giver. 

  • Du kan gemme dine Spotify favoritter på Favorit-knappen (hjertet) sammen med radiostationerne. Derfor skal du nu blot sætte en finger øverst på din højttaler for at høre din favoritmusik.
  • Der er plads til fem playlister eller radiostationer.
  • Der er installeret en sleep timer, så du kan få din ZIPP til at slukke på et bestemt tidspunkt.
  • ZIPP starter nu blot 10 sek. efter tryk på on/off-knappen.
  • Flere forskellige andre bug fixes siden lanceringen i efteråret 2015, så højttaleren generelt er hurtigere og mere stabil.

Firmwaren kan hentes og installeres direkte fra Libratones app til iOS og Android

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.