Forside Produkter Mobil

4G til Telia-kunder i hele Europa

-
Foto: recordere.dk

Fra i dag kan alle Telia-kunder surfe løs på 4G i hele Europa.

De nye regler for ‘fri’ roaming indenfor EU er trådt i kraft i dag, og for Telias kunder betyder det 4G data i Europa.

Telias inkluderede roaming gælder i de 32 EU- og EFTA-lande (Norge, Schweiz mv.).

Samtidig udvider Telia sine eksisterende ‘Roam Like Home’-abonnementer, så kunderne nu kan tage hele 20 GB data med på ferien uden at betale ekstra.

”Det mobile dataforbrug stiger voldsomt i disse år. Ikke mindst, når vi er i udlandet. Men siden Telia lancerede Roam Like Home for nogle år siden, er forbruget faktisk steget med hele 80 pct. om året. Derfor udvider vi nu vores roaming-koncept, så kunderne kan tage helt op til 20 GB data med til udlandet uden ekstra beregning”, fortæller privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Men hvor andre selskaber ofte kun roamer med 3G, så slipper Telia nu udlandskunderne løs på 4G.

”Med 4G får du den mest stabile forbindelse på din mobil eller tablet. Det betyder, at du kan mere end bare at tjekke mail og læse lidt nyheder. Med 4G kan du bruge mobilen præcis, som du gør hjemme i Danmark. Du får fx mulighed for at slappe af med din yndlingsserie, se en god film eller måske følge med i sommerens Tour de France. I Telia giver vi dig mulighed for selv at vælge – uden afbrydelser,” slutter Christoph Nørgaard.

Udover de 32 EU- og EFTA-lande får Telia-kunder også adgang til 4G-roaming i andre lande over hele verden.

Se også: YouSee er også klar med 4G-roaming i Europa

 

Annonce