Forside Nyheder

Apple henter top-bosser fra Sony til videosatsning

-
Foto: recordere.dk

To af Hollywoods kendte tv-chefer, Jamie Erlicht og Zack Van Amburg, er blevet ansat af Apple til at lede videosatsning.

Apple har sendt en pressemeddelelse ud om at de har hyret to kendte tv-chefer fra Hollywood til at lede Apples ‘worldwide video programming’.

Jamie Erlicht og Zack Van Amburg er hentet fra Sonys tv-division (Sony Pictures Television) i Hollywood, og anses som to af amerikansk tv’s p.t. mest kreative og succesfulde chefer.

De to står bag successerier som ‘Breaking Bad’ og spinnoff ‘Better Call Saul’, ‘The Crown’, ‘Rescue Me’ m.fl. De har flere års erfaring med at producere originale serier til Netflix, Amazon og Hulu.

“Jamie og Zack er to af verdens mest talentfulde TV-direktører, og de har været medvirkende til at gøre dette til TV-seriernes gyldne tidsalder”, fortæller Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services, og han fortsætter:

“Vi har spændende planer for fremtiden til kunderne, og vi kan slet ikke vente med at udnytte deres ekspertise hos Apple – der er meget mere i vente.”

Apple afslører ikke nogen detaljer om deres tv-satsning, men de har tidligere været rygtet på vej med flere egenproduktioner. Men i hvilken form – og hvornår – de skal anvendes vides endnu ikke.

 

Denne artikel er en del af serien: Apple streaming

Annonce