Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Atari teaser: Ny spillekonsol på vej?

-

Her få dage før spillemessen E3 har Atari udsendt en teaservideo om et nyt produkt.

Der var engang hvor verden så anderledes ud. Hvor underholdningen indenfor spil enten var arcademaskiner eller konsoller i hjemmet med spil distribueret på ‘cartridges’.

Dengang var det ikke Sony, Microsoft og Nintendo der kæmpede om tidens ‘gamere’. Det var istedet navne som Commodore, Philips og Atari.

Atari 2600 var sådan en konsol. Her blev spillet spil med titler som Outlaw, Space War og Breakout – og det bedst sælgende spil var Pac Man.

Sådan så den ud:

 

Atari 2600. Foto: vectronicscollections.org

 

Her forud for spillemessen E3, der afholdes i Los Angeles om få dage, har Atari udsendt en 21 sekunder lang teaservideo.

Titlen er: “First look: A brand new Atari product. Years in the making.”

Første kig på et helt nyt Atari-produkt, som de har arbejdet på i flere år.

Videoen viser en panorering hen over et produkt der ser ud til at have en front af træ, eller noget der skal ligne træ, og ovenfor lameller af sort plast. Yderst til højre et Atari-logo.

 

 

Det minder jo om en designlinje set før på Atari-produkter, som den 2600-konsol på billedet ovenfor.

Projektet hedder Ataribox, og der henvises til siden ataribox.com. En hjemmeside som dog er næsten tom lige nu, bortset fra videoen og muligheden for at tilmelde sig en mailingliste eller ansøge om job.

Ved tilmelding til mailinglisten lyder det:

“We hope you’ll love what we are building as much as we do, and we can’t wait to share more news with you about it in the coming weeks!”

Mon ikke Atari benytter spillemessen E3 i Los Angeles, der afholdes i den kommende uge (d. 13-15. juni), til at løfte sløret for dette nye produkt.

 

Annonce