Forside Nyheder

Beoplay E4: En ny generation øretelefoner med støjreduktion

-

Beoplay E4 er næste generation af øretelefoner med aktiv støjreduktion fra B&O PLAY.

B&O PLAY er klar med en ny generation af øretelefoner med forbedret aktiv støjreduktion.

Beoplay E4 dæmper lavfrekvensstøj med op til 15dB mere end tidligere teknologi.

B&O PLAY forklarer, at ved at bruge en aktivt støjreducerende teknologi med en såkaldt hybrid active noise cancelling-teknologi – samme teknologi som anvendes i topmodellen Beoplay H9 (en hovedtelefon, red) – er Beoplay E4 i stand til at registrere og separere indkommende baggrundsstøj og musik fra øretelefonerne og generere et signal, der blokerer den uønskede lyd fra eksempelvis flyvemaskiner, tog og støjende arbejdsomgivelser.

I de nye øretelefoner her der er batterienheden også redesignet, mere brugervenlig og med en premium overfade.

Kontrolenheden, hvor fra musikken styres, er også blevet redesignet for en enklere og mere intuitiv brugeroplevelse og med et hus i anodiseret aluminium. Men en enkelt fingerbevægelse kan der slukkes for både musik og støjreduktion, for at lukke lydene fra omgivelserne ind

Øredelene er lavet i letvægtsaluminium, som ifølge B&O PLAY gør dem robuste og modstandsdygtige overfor ridser, og samtidig holder de en beskeden vægt på kun 50 g hver.

Beoplay E4 er også udstyret med øretipper af blødt hukommelsesskum, som mindsker irritation i ørene og gør dem behagelige at bruge selv en hel dag, mens de passivt hjælper med at udelukke støj fra omgivelserne.

Fås i sort farve.

 

 

Pris og tilgængelighed

Beoplay E4 koster kr. 2.199,-

Er i butikkerne nu.

 

 

Annonce