Forside Nyheder

Disse mobiler hittede i april og maj 17

-
Foto: Shutterstock.com

Telia er klar med top 10 over mobilsalget i april og maj. Listen toppes af Apple, Huawei og Samsung.

Salget af mobiltelefoner ligger stabilt i disse måneder. Apples iPhone 7 er efterfulgt Huaweis Y5 II og Samsungs Galaxy 8’ere bare tidens mest populære mobiltelefoner.

Faktisk er listen over danskernes foretrukne mobiltelefoner så stabil, at vi i denne måned skal helt ned på en sjetteplads på listen over de ti mest solgte mobiler, før vi finder den første ændring i forhold til forrige måned. Fra april til maj er der ikke sket en eneste ændring blandt Telias fem mest solgte mobiltelefoner.

Annonce:

High-end mobilerne fra Apple og Samsung dominerer fortsat listen sammen med den pris-billige Y5 II fra Huawei. Kun en enkelt ny mobil er kommet med på listen. Det drejer sig om Huawei P10’s lillebror; Huawei P10 Lite.

Kun en enkelt mobil, der også var på listen i sidste måned, er gået frem. Den kompakte iPhone SE hopper fra en 10. plads i april til en 6. plads i maj.

Eneste mobil, der er røget ud af listen, er Samsungs Galaxy J3.

 

Top 10 i april og maj

Denne artikel er en del af serien: Mobilsalg top 10

Annonce:
KILDETelia
Forrige artikelReturn of Toshiba: OLED TV & LCD TV
Næste artikelSamsungs Bixby-assistent forstår stadig ikke engelsk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.