Forside Detail

Elgiganten får Telia TV og de øvrige Telia-produkter

-

Elgiganten vil fremover føre alle Telias produkter inklusiv Telia TV.

Telia har indgået aftale med Elgiganten. Det betyder at hele sortimentet, fra mobilabonnementer over bredbånd til tv-abonnementer, nu kommer til salg i Elgigantens butikker også.

I forvejen har Telia 51 butikker. Med Elgiganten får de yderligere 37 så de kommer op på 88 udsalgssteder ialt.

Det er dog ikke antal butikker der er vigtige for det nye strategiske samarbejde. En væsentlig årsag er Elgigantens volumen, hvor der kommer mange flere kunder igennem butikkerne.

”Vi beholder vores egne specialiserede butikker, hvor vi er eksperter i at rådgive folk om de mange digitale muligheder, Telia kan tilbyde til en moderne husstand. Men hele Telias produkt-univers, hvor kunderne har frit valg på alle digitale hylder med alt Telia TV over film og serier til digitale blade og magasiner, bliver nu også tilgængeligt i Elgiganten”, fortæller Christoph Nørgaard, privatkundedirektør hos Telia.

 

Telia-produkterne giver kunderne et bredere udvalg

Hos Elgiganten glæder adm. direktør Peder Stedal sig over samarbejdet med Telia.

”Jeg er meget glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder abonnementer fra Telia. Det er en klar styrkelse af vores sortiment inden for telefoni,” siger han.

”Vores målsætning er altid at kunne tilbyde vores kunder et stort og interessant udvalg af tjenester og produkter, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Telia bidrager yderligere til det. Vi får simpelthen et rigtigt stærkt udvalg i mobiltelefoni og relaterede produkter, der henvender sig til langt de fleste kunder,” siger Peder Stedal.

Telias produkter være tilgængelige i alle Elgigantens butikker i Danmark fra d. 19. juni.

 

Annonce