Forside Nyheder

Nu får Tidal også sin egne podcasts

-

Det er ikke alle, der har råd til at starte en global radiostation, ligesom Apple.

Derfor har de fleste musikstreamingtjenester valgt at gå podcast-vejen i stedet for at konkurrere med Beats 1 i Apple Music. Således har Spotify sine egne podcasts, mens Deezer og Google Play Music henter podcasts fra populære leverandører.

Nu kommer Tidal så på banen med sine egne, eksklusive podcasts, og her kan man godt se, at Tidal er blevet overtaget af bl.a. Jay-Z. Der er fokus på de amerikanske hip-hop- og latin-scener, samt undergrunds-comedy.

Disse podcasts bliver præsenteret under paraplyen ’Tidal On Air’, og de første fem består af månedlige og ugentlige shows. Det ene er ’In Real Life’ om at være en moderne, voksen kvinde og mor i USA, bestyret af Angie Martinez og Minya ’Miss Info’ Oh.

Hvis du ikke lige skulle være i målgruppen for dette show, og er mere til hip-hop, så er der ’Rap Radar’, et ugentligt show med Elliott Wilson og Brian ’B-dot’ Miller.

Er du i stedet til svedige latin-rytmer, kan du høre ’En La Mira’ ugentligt med Stefi Chacon og den store latin-DJ, DJ Jimenez, vil lave en serie af forskellige special-podcasts med forskellige latin-temaer.

Endelig er podcast’en ’The Guest Spot’, i hvilken forskellige standup-komikere vil debattere et månedligt emne, hvilket forhåbentligt bliver sjovt for lytterne.

Annonce