Forside Nyheder

Facebooks originalt tv-indhold bliver ungt og dyrt

-

Nu er der sluppet lidt mere ud om Facebooks planer, når det gælder eksklusivt indhold.

Vi har længe hørt rygter om at Facebook gerne vil blande sig med Netflix, Hulu, Amazon og alle de andre, men nu har Wall Street Journal fundet ud af nogle interessante detaljer.

Blandt andet skulle Facebook p.t. være i gang med at tale med Hollywood-studierne om at lave nogle temmelig dyre serier. De er ifølge avisens kilder villige til at betale op mod tre millioner dollar per afsnit for visse fiktionsserier.

Det er temmelig mange penge, selv i Hollywood. En typisk fiktionsserie ligger gerne på mellem en og to millioner dollar per afsnit, med mindre, der er tale om en stor produktion som f.eks. ’Game of Thrones’.

Derudover skulle Facebook have sat sigtekornet på et ungt publikum. De vil gerne have fat i de 13-34-årige og helt specifikt de 17-30-årige. Det er ikke så underligt, eftersom denne målgruppe er den, der er mest påvirkelige af Facebooks reklamer.

Facebooks TV-satstning skulle efter sigende få en officiel lancering senere på sommeren.

Annonce