Forside Nyheder

Ikke-brandfarlige Note 7-modeller er kun for Samsung-fans

-

Der er sluppet lidt mere ud om den GALAXY Note 7-model, som Samsung har tænkt sig at lancere senere i år.

Som de fleste sikkert husker, er Note 7 måske den farligste smartphone i nyere tid på grund af dens tendens til at selvantænde. Det ændrer dog ikke på, at den var en af markedets mest velanmeldte phablets, da den kom på gaden, og at ejere af ueksploderede eksemplarer var superglade for dem.

Det er muligvis denne entusiasme, der har fået Samsung til at holde fast i at ville sende en version af Note 7 på gaden, der har opdaterede komponenter og lav brandrisiko. Det handler formentlig også om, at Samsung ligger inde med en bunke dele, der kun passer til Note 7-designet og derfor gerne skulle kunne fyres af i markedet i stedet for blot at blive kasseret.

At Samsung tænker entusiasmen ind i strategien kan ses på, at den nyrestaurerede version af Note 7 kommer til at hedde ’Fandom Edition’. Med det navn signalerer Samsung, at der er tale om en smartphone for fans af Samsung-mærket, af Note-serien, eller måske netop særligt af Note 7.

Det er Wall Street Journal, der har opsnappet nyheden, og avisen kan også pege på, at Samsung prøver at sælge Note 7 som en limited edition-telefon. I første omgang vil der blive sendt 400.000 eksemplarer ud til de tre største teleoperatører i Sydkorea. Derefter vil et begrænset antal blive sendt ud i det internationale marked.

Så relanceringen er altså en chance for at eje en smartphone, ingen andre har. Hvis du tør.

Annonce