Forside Nyheder

Nu kan man købe Spectacles i Europa

-

Det skal åbenbart ikke være nemt at købe Snaps intelligente briller.

Firmaet bag Snapchat lancerede sidste år Spectacles, deres smart-briller med kamera, i USA. Disse unisex-solbriller kan tage billeder, der derefter nemt kan lægges op på sociale medier – naturligvis primært Snapchat.

Annonce:

Da de blev lanceret i USA skete det på en måde, der sikrerede, at det ville blive en eksklusiv oplevelse. Der blev simpelthen sat automater op, man kunne købe dem i, som kun var på i en bestemt by på et bestemt sted i et bestemt tidsrum. Ramte man ikke lige det rette tid og sted, måtte man gå forgæves.

Det er den samme taktik, Snap nu bruger i Europa. I første omgang er det i London, der står en automat. Den står lige ved det store pariserhjul London Eye, men om den også gør det, når du får sat dig på en flyver og kommet til den engelske hovedstad, er et godt spørgsmål.

Du kan faktisk risikere at skulle på lidt af en Tour de Europa for at finde en automat. Ifølge Snap kommer der automater op i Berlin, Barcelona, Paris og Venedig i de kommende uger.

Så hvis man virkelig gerne vil have fat i denne gadget, kan man måske kombinere det med en ferie. Eller også kan man ifølge Engadget bare gå ind her og ændre sit oprindelsesland, hvis man gerne vil købe en Spectacles-brille.

Annonce:
Forrige artikelNy energimærkning af TV på vej
Næste artikelDet store British Airways-nedbrud: Nogen havde slukket for strømmen ved et uheld
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.