Forside Nyheder

Klassiske Sega-spil er klar til din smartphone

-

Der er stadig gang i retrobølgen indenfor gaming.

Nu er Sega kommet på banen med en serie af gamle spil, der ikke længere kræver en Sega Genesis-konsol: ’Sega Forever’-serien kan i stedet spilles på Android- og iOS-enheder.

Spillene kan spilles gratis, hvis man gider døje med reklamerne. Og ellers kan man betale sig fra at få dem reklamefrit.

Serien indeholder nogle af de helt store klassikere, som f.eks. 1991-versionen af ’Sonic the Hedgehog’, der dog allerede har været tilgængelig på den mobile platform i noget tid – men kun i reklamefinansieret form. Ellers er der andre populære titler som ’Altered Beasts’, ’Phantasy Star II’, ’Comix Zone og ’Kid Chameleon’.

Flere titler skulle være på vej fra Sega-universet.

Hvis du ikke kan se titlerne i Play Store eller App Store endnu, kan det være fordi, udrulning i vestlige markeder sker langsomt henover torsdag d. 22. juni. Så det handler om at væbne sig med lidt tålmodighed – de skulle gerne dukke op snart.

En anden Sega-favorit, ’Crazy Taxi’, kan allerede findes til smartphones og tablets, og her kan man også betale sig fra at droppe reklamerne.

 

 

Annonce