Forside Nyheder

Læk: Sådan ser OnePlus 5 ud – får 8GB RAM ombord

-

20. juni kommer OnePlus med deres næste udspil i deres serie af smartphones med god hardware til små priser.

Det kunne vi rapportere i går. Men nu kan vi også vise billeder af, hvordan telefonen formentlig kommer til at se ud – og der er også nyt om dens indvendige konfiguration.

Android Police har fået fingre i et spionfoto, der viser den øverste halvdel af telefonen, og samtidig melder mesterlækkeren Evan Blass, at den formentlig kommer med hele 8GB RAM ombord, som den indbyggede SnapDragon 835-chip kan lege med.

Billedet viser en telefon med dobbeltkamera, der sidder i en konfiguration, der lugter lidt af iPhone 7S. Hvis billedet er ægte, kan vi ydermere konkludere, at OnePlus ikke er sprunget på den nyeste trend med at gøre kanterne så tynde som muligt for at få mere plads til en større skærm.

Vi kan også konstatere, at fingeraftrykslæseren formentlig stadig sidder i Home-knappen, og ikke er rykket om bagpå, sådan som flere andre Android-producenter gør det lige nu.

Evan Blass fra VentureBeat har til gengæld fået fat i informationer om den indiske lancering af telefonen via kildekoden til den Amazon-side, hvorfra telefonen bl.a. skal sælges i Indien. Her står der, at konfigurationen er en SnapDragon 835 med otte kerner, der kører med en hastighed på 2,35GHz og har 8GB RAM. Det er dobbelt så meget, som mange flagskibe fra de store selskaber lanceres med for tiden.

Der er stadig intet nyt om salgsprisen, som er en ret afgørende faktor. OnePlus-telefonerne er netop populære, fordi de giver flagskibs-hardware til 2/3 af prisen.

Annonce