Forside Nyheder

LG G6+ får hi-res DAC og B&O Play-øretelefoner

-

LG skruer lidt op for konkurrencen her over sommeren.

For at konkurrere med Samsungs S8 og muligvis også for at forberede sig på iPhone-lanceringen til efteråret, har LG nu lavet en forbedret version af G6. Deres 2017-flagskib har ellers været en af firmaets større succeser på smartphone-fronten i flere år, men den kan åbenbart godt blive bedre.

G6+ er ikke større end G6, sådan som andre ”plus-modeller” ellers er det. Til gengæld har den mere lagerplads, med 128GB ombord. Men den største nyhed er nok inklusionen af en 32-bits dedikeret DAC, der leverer, hvad LG kalder ”Premium Sound”.

DAC’en, der kan levere hi-res-lyd, har allerede været tilgængelig i G6, men kun i den version, der udkom i LGs hjemland, Sydkorea. Med LG G6+ kan alle altså afspille hi-res-lydfiler og få toplyd på musikken.

For yderligere at tiltrække musikfans, vil LG lægge et par B&O PLAY-øretelefoner ned i æsken sammen med telefonen. Hvilken model, det bliver, har LG dog ikke afsløret i sin pressemeddelelse.

G6+ kommer med en opdateret software-version, der blandt andet giver mulighed for at låse telefonen op med ansigtsgenkendelse. Denne softwareopdatering kommer dog også til normale G6-modeller. Endelig kommer G6 nu i to nye farver, ’Optical Marine Blue’ og ’Optical Terra Gold’.

Helt præcis, hvornår det sker, har LG dog ikke sagt noget om endnu, ligesom vi endnu ikke kender en eventuel dansk pris på G6+. Modellen bliver dog lanceret om et par uger i Sydkorea, og skulle finde vej til resten af verden derefter.

Annonce