Forside Nyheder

Ny Viaplay originalserie: Hassel

-

Viaplays nye originalserie “Hassel” får premiere til september. Se teaser video her.

Til september har Viaplays nye originalserie “Hassel” premiere i hele Norden, eksklusivt på streamingtjenesten.

Den svenske stjerneskuespiller Ola Rapace (James Bond Skyfall, Anna Phil) spiller den ikoniske politimand “Roland Hassel”. “Hassel” er en realistisk, nuanceret og usminket thrillerserie på 10 episoder.

 

 

Serien er løst baseret på den ikoniske politimand Roland Hassel, som er hovedpersonen i 29 bøger skrevet af den svenske forfatter Olov Svedelid.

I første sæson følger vi Roland Hassel og hans kolleger i kampen mod den stadig tiltagende og voldelige kriminalitet i Stockholm.

Da Hassels chef og mentor brutalt myrdes på gaden, bliver Hassel pludselig trukket ind i en hensynsløs verden med magt, penge og korruption – en gråzone, hvor intet er, som det ser ud og alt synes at hænge sammen.

 

 

Jo tættere Hassel kommer på sandheden, desto farligere bliver det for hans familie. Der findes en udvej for Hassel, men det betyder også at han vil blive tvunget til at krydse alle moralske grænser.

Medvirkende bl.a: Ola Rapace, Nanna Blondell, Shanti Roney, Aliette Opheim, Amir Chamdin

Aliette Opheim spiller Roland Hassels kone Daniela Bergman, hans fjorten-årige steddatter Vida Bergman spilles af Wilma Lidén. Stina Ekblad og Tomas Laustiola i rollerne som Marianne og Yngve Ruda, Shanti Roney som Thomas Meyer og Nana Blondell som Eira Lindhe.

 

Teaser video

 

Tilgængelighed

Hassel har premiere d. 8. september 2017 på Viaplay.

Sæsonpremieren lægger ud med et dobbeltafsnit efterfulgt af et nyt afsnit hver uge.

 

 

Annonce