Forside Indhold og distribution Film

’Sense8’ får en finale i spillefilms-længde

-

Det er efterhånden en ofte brugt og anerkendt taktik.

Når folkene bag en tv-serie virkelig gerne vil gøre alt for at få den fornyet, tager de chancen og slutter den seneste sæson med en ordentlig cliffhanger. På den måde kan man håbe på, at fans om ikke andet vil forsøge at lægge så meget pres på pengemændene og distributørerne, at serien bliver fornyet.

Annonce:

Det var næsten det, der skete for ’Sense8’. Wachowski-søstrenes mesterlige serie var netop mesterlig, fordi den tog chancer. Og serier, der tager chancer, har ikke altid et stort publikum. Af samme grund har Netflix nu aflyst ’Sense8’ efter to sæsoner.

Men så trådte seriens fans i karakter og bombarderede Netflix med ønsker om at få serien fornyet, især fordi sæson 2 sluttede med en ordentlig cliffhanger (ingen spoilere!). Det var Netflix ikke helt med på.

Men streamingtjenesten kan godt se, at serien bør have en ordentlig afslutning. Så derfor gør det, hvad de også gjorde mellem de to sæsoner, omkring juletid: De laver et to-timers specialafsnit.

Ifølge, hvad Lana Wachowski har skrevet på Facebook, kommer seriens afslutning i spillefilmslængde til næste år. Nærmere kommer vi ikke et tidspunkt, men vi kommer næppe ret langt ind i 2018, før vi får den at se.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.