Forside Nyheder

Snart kan Alexa styre din videostreaming

-

Hvis du er en af de heldige, der har fået fat i en Amazon Echo-højttaler, kan du snart bruge den til endnu mere.

En af de fordele, som Googles intelligente højttaler, Home, har i forhold til Echo og assistenten Alexa, er styring af f.eks. Netflix med stemmen. Det kan Home gøre, hvis man ser Netflix eller andre tjenester på en Chromecast.

Det har Amazon Echo ikke kunnet indtil videre – men det ændrer sig formentlig nu. Amazon har nemlig langt om længe lanceret en API, der hedder Video Skill. Via denne kan folkene bag videostreaming-tjenester som Netflix, HBO Nordic m.fl. indbygge stemmestyring fra Amazon Echo i deres apps.

Så kan du bare råbe ud i luften, at du gerne vil se afsnit 10 fra sæson fire af ’Game of Thrones’, så skulle den gerne køre på skærmen.

Der er dog ikke ret mange tjenester, der er sprunget på endnu, for API’en er lige blevet lanceret. Men måske med lidt held kommer Netflix og de andre på banen med denne kompatibilitet, netop som Echo kommer til Danmark officielt – hvis den altså nogensinde kommer.

Annonce