Forside Produkter Connected Home

Sommerferieklar: Sådan installerer du et overvågningskamera – Del 1

-
Steen Garbers Enevoldsen fra Nørd’o’teket (foto: Nørd’o’teket).

Nørd’o’teket har testet Ubiquiti G3 sikkerhedskamera. Dette fordi Steen og familie havde indbrud, og selvom alarmen gik, så var der ingen videoovervågning. Det skal der nu rådes bod på.

For et stykke tid siden havde jeg indbrud under en ferie. Heldigvis havde jeg en alarm, og det var begrænset hvad tyven fik med sig.

Desværre havde jeg ikke noget overvågningskamera og det skal jeg have gjort noget ved!

Annonce:

I denne serie vil jeg derfor afprøve nogle forskellige produkter og ikke mindst for at leve op til mit navn, Nørd’o’teket, prøve at konstruere en GDS løsning for at vurdere om man for en billig penge kan konstruere et overvågningskamera, som kan måle sig med kommercielle produkter.

Se første afsnit her, hvor jeg brokker mig og får kridtet banen op

Første produkt jeg tester er Ubiquitis G3 kamera og den tilhørende NVR enhed, som står for at lagre videoerne.

Der er tale om produkter i den øvre ende af prisspektret, med ca. 1300 kr for kameraerne og 2600 for NVR enheden, men der er til gengæld tale om en løsning som skalerer helt op til 50 kameraer.

Har man Ubiquiti wifi enheder, så vil webinterfacet virke bekendt, men jeg opdager dog nogle skuffende inkonsistenser i forbindelse med software opgradering. Det kunne Ubiquiti godt gøre bedre!

Kvaliteten af videoerne kommer jeg først ind på i en af de kommende videoer i serien hvor jeg vil lave sammenligninger mellem de forskellige testede produkter.

Se min gennemgang af Ubiquitis løsning her:

Nørd’o’teket

Denne artikelserie bringes i samarbejde med Nørd’o’teket, hvor du kan læse supernørden Steen Garbers Enevoldsen‘s tanker om meget af den teknik du møder i hverdagen.

Annonce:
Forrige artikelLG G6+ får hi-res DAC og B&O Play-øretelefoner
Næste artikelVerdens største 4K TV: En jumbo til stuen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.