Forside Produkter Auto

Tesla vil droppe Spotify og starte sin egen musik-streamingtjeneste

-

Der var på et tidspunkt, hvor der nærmest blev lanceret en ny musik-streamingtjeneste en gang om måneden.

Heldigvis er der ved at komme lidt ro over markedet nu, og der er ikke længere den der tendens til, at alle store tech-firmaer skal have deres egen streamingtjeneste. Med en enkelt undtagelse.

Annonce:

Kilder i musikbranchen siger nemlig til Recode, at Tesla er i gang med at starte deres egen musik-service. Man får et Spotify Premium-abonnement med, når man køber en Tesla i Europa, og Spotify har været integreret i Teslas digitale touch-instrumentbræt i snart to år.

Men nu vil Tesla altså selv levere en musiktjeneste med, når man bliver Tesla-ejer. SlashGear mener, det giver god mening for Tesla at lave deres egen musikstreaming-service. Så længe, den ikke skal markedsføres er det relativt let og billigt at lave en aftale med en musikstreaming-leverandør. Tesla’er kommunikerer alligevel med firmaets servere, så det burde ikke være noget problem at rulle det ud til bilejerne.

Modsat bliver det formentlig en ret dyr omgang, hvis Tesla gerne vil forære alle deres kunder et Spotify Premium-abonnement, når Tesla efter planen begynder at gå efter massemarkedet med Model 3, der snart er på trapperne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.