Forside Produkter Mobil

Tirsdag kan blive “store skiftedag” for mobilkunder

-
Foto: recordere.dk

Ændrede vilkår og priser på mobilabonnementerne som følge af fri EU-roaming ventes at udløse “store skiftedag” tirsdag.

Tirsdag d. 6. juni ventes at blive “store skiftedag” for mobilabonnementer.

Årsagen er den (næsten) fri EU-roaming, der træder i kraft her d. 15. juni. Den har givet anledning til ændrede abonnementer hos flere teleselskaber, både ændrede vilkår og priser.

Det betyder samtidig at mobilkunderne har mulighed for at takke nej til de nye vilkår, og skifte til et andet teleselskab. Binding er ophævet, hvis man ikke kan acceptere de nye vilkår.

“Mange teleselskaber har været nødt til at ændre på vilkårene for deres eksisterende kunder på grund af EU’s regulering. Det betyder, at de skal varsle kunderne om, at de kan skifte selskab gratis, også selv om de er i binding”, fortæller David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3, og han fortsætter:

“Hele markedet er derfor i røre i øjeblikket, og mange forbrugere vil formentlig benytte lejligheden til at undersøge alternativer”.

3 fortæller at de har valgt at holde længere åbent i både kundeservice og i 3-butikkerne tirsdag for at kunne håndtere det forventede ekstra antal henvendelser. Hvor de normalt har åbent kl. 9-17, så vil der tirsdag være åbent fra kl. 7-21.

 

 

Annonce