Forside Produkter Mobil

For tjeep? – teleselskab konkurs

-
Tjeep er gået konkurs

Det danske lavprisselskab Tjeep fortæller på deres hjemmeside, at selskabet er gået konkurs grundet likviditetsproblemer.

“Vi har forsøgt at finde nye investorer til tjeep og har haft mange gode samtaler med potentielle investorer. Desværre nåede vi ikke i hus med ny kapital og derfor bliver vores telefonforbindelse lukket for udgående opkald i dag fredag d. 23. juni 2017. Heldigvis kan kunderne stadig modtage opkald og sms’er i Danmark frem til mandag d. 26. juni 2017. Derefter vil forbindelsen være helt lukket.”, fortæller Tjeep på deres hjemmeside, og det stiller deres kunder i en speciel situation, hvis de står og skal afsted på ferie med deres Tjeep abonnement, for telefonen lukker på mandag. 

“Vi har kæmpet en hård kamp som følge af de store problemer vores samarbejdspartnere påførte os ved opstarten. Det har gjort det svært at finde en rigtig investorer og derved gøre det muligt for tjeep at nå det fulde potentiale. Vi sætter pris jeres loyalitet og har været rigtig glade for det gode samarbejde med jer alle sammen.”

 

Skynd dig at finde nyt teleselskab

Alle kunder er selvfølgelig fritstillet som konsekvens af tjeep’s konkurs og de anbefaler, at man kontakter nyt teleselskab med det samme. Hvordan flytning af numre skal foregå kan der ikke svares på, men det kan et nyt teleselskab hjælpe med.

 

Opdatering

Tjeep overtages af Greentel

 

Annonce