Forside Nyheder

160 B&O TV forsvandt mens chauffør sov

-
Billedet er en recordere.dk illustration og IKKE et de stjålne TV. Foto: Burmakin Andrey / 123rf.com

Tyve løb med for 1,6 millioner kroner Bang & Olufsen TV, mens chaufføren sov ved siden af.

160 tv-apparater fra Bang & Olufsen forsvandt i nat fra en lastbil ved Herning. Dette mens chaufføren sov ved siden af. Det skriver TV MidtVest.

Lastbilchaufføren var kørt ind på et transportcenter for at sove, da det spektakulære tyveri fandt sted.

Bevæbnet med en hobbykniv skar tyvene hul indtil de mange kasser med TV-apparater og i ly af nattens mørke tømte de lastbilen for de mange B&O TV.

“Med en hobbykniv har de har skåret to huller i siden af lastrummet på 80 gange 80 cm for at kunne få fjernsynene ud”, forklarer sekretariatsleder ved lokalpolitiet i Herning,Bent Smedegaard, til TV MidtVest.

Lastbilen kom fra Polen og den polske chauffør havde inden parkeringen for natten forhørt sig om transportcentret nu var sikkert nok. Da området er videoovervåget fik han grønt lys.

Politiet håber nu at netop overvågningen kan lede dem på sporet af tyvene.

“En medarbejder på transportcentret, der mødte på arbejde kl. fem, har set en tysk Mercedes Sprinter og to polske kassevogne holde tæt på lastbilen. Dem har vi stor mistanke til”, fortæller Bent Smedegaard til TV MidtVest, og fortsætter:

“Hvis vi kan få oplysninger om deres nummerplader, kan vi eksempelvis holde dem tilbage, hvis de forsøger at krydse grænsen”.

Hvordan tyvene kendte til indholdet af lastbilen, som ikke bar logoer fra Bang & Olufsen el.lign., forsøger politiet også at finde ud af.

 

Annonce