Forside Produkter Gadgets

OPDATERET: Apple stopper salget af to iPod-modeller

-

Apple har i dag fjernet iPod Nano og iPod Shuffle fra deres website. Det indikerer at Apple officielt stopper med at sælge de to produkter inden længe. Det betyder også at iPod touch er den eneste iPod du kan købe online.

Salget af iPods har været konstant faldende de seneste år, og der er ikke kommet nye iPods i flere år. Dette især fordi flere og flere bruger deres smartphones til at afspille musik. Dette giver også mening med de mange online streamingtjenester.

Annonce:

9to5mac har kontaktet Apple for en kommentar, men har endnu ikke hørt fra Apple med en officiel udmelding, men de har hørt fra en ansat i en Apple Store, at der ikke har været nogen udmelding fra Apple til dem.

 

Kigger man på Apples hjemmeside har Apple også rettet ikonet til iPod til nu kun at være en iPod touch.

 

Opdateret

Apple har nu overfor 9to5mac.com bekræftet at salget af de to iPod modeller stopper, og man fremadrettet kun kan købe iPod Touch igennem Apple.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.