Forside Nyheder

DR: De bedste podcasts til sommeren

-
Foto: recordere.dk

DR har udsendt en liste over sommerpodcast du kan tage med på turen.

DR har samlet deres bedste aktuelle radioprogrammer, lydbøger, dokumentarer, musikbiografier, radiodramaer og montager i en ny temaportal de kalder ‘Sommerpodcast’.

Her kan man for eksempel få et klassiker-fix, når seks danske forfattere genfortæller deres all time- favoritter, man kan også høre fyldige og ærlige portrætter af danske og udenlandske koryfæer, som den dugfriske nobelpristager i litteratur Bob Dylan og folkekære Michael Bundesen, der efter to blodpropper og mange års tavshed fortæller Shu-bi-duas historie.

Annonce:

Til børnene byder DR Ultra på en pakke med tre podcasts, der kommer med ind i børns hemmelige rum, som man normalt ikke har adgang til. Og så er der gode historier at hente i lydbøgerne ’Verdens bedste ferie nogensinde – og en hund der hedder pyjamas’ og ’En rimelig mærkelig krimi’.

Der er også masser af radiofortællinger om alt fra forelskelse til en studentervogn, der forsvinder sporløst i 1985, fordybelse i musikken med biografier om 10 af de største komponister og deres særlige lyd eller fortællinger om storbyer i verden, der har haft hver deres betydning for rockmusikken.

Find det hele til download på dr.dk/sommerpodcast

 

Samlet oversigt over DRs sommerpodcast

Equinox: En Radiodrama-serie om en studentervogn, der forsvinder sporløst i 1985
P1: ’En Stasi-mands Død’: Om efterforskningen af en tidligere stasi-agents mystiske død i et sommerhus i Vestjylland i 2008
P1: ’Forelskede Radiofortællinger’: Redaktionen bag ‘Radiofortællinger’ har samlet fem historier til din sommer. Om forelskelse og kærlighed og alt det midt imellem.
P2: ’De Binder Os…’: Om venskabet og det musikalske samarbejde mellem Poul Henningsen og Kai Normann Andersen
P2: ’Sådan Kan Du Høre Det Er…’: Om 10 af de største komponister og deres særlige lyd.
P3: ’Den Sorte Boks’: Det bedste fra ‘Den Sorte Boks’-podcast, hvor kendte udleverer deres telefon og digitale liv
P4: ’Din historie’: Danskere over hele landet fortæller deres personlige historier og erindringer fra de seneste 100 år
P5: ’Ærligt Talt – Shu-Bi-duas historie fortalt af Michael Bundesen’: Efter to blodpropper og mange års tavshed fortæller en af landets mest folkekære sangere om bandets historie.
P5: ’His Bobness’: Om fem forskellige sider af Bob Dylan
P6 BEAT: ’Beat City’: Niels Fez Petersen tager dig med til alle de storbyer i verden, der har haft hver deres betydning for rockmusikken
P7 MIX: ’Den Store Poptur’: Den danske popmusiks historie år for år
P8 JAZZ: ’Sommer-Jazzmosfæren’: Tykmesteren inviterer på ekslusiv sommertur ud i Jazzmosfæren
DR Ultra: ’SHHH!’: Pakke med tre podcasts samt lydbogen ’En rimelig mærkelig krimi’. I ’SHHH!’ kommer du med ind i børns hemmelige rum, som du normalt ikke har adgang til:’Hemmelig Boks’, ’Hemmelig klub’ og ’Hacker’
DR Ramasjang: Lydbog: ‘Verdens bedste ferie nogensinde – og en hund der hedder pyjamas’, Ramasjang-billege, Ramasjang-skurkepostkort

Klassikere Genfortalt: Seks danske forfattere genfortæller deres yndlingsklassikere:
Jakob Skyggebjerg: Constance Ring
Lone Hørslev: Kongens Fald
Niels Lyngsø: Madame Bovary
Dy Plambeck: Den Store Gatsby
Hassan Preisler: Mesteren og Margarita
Pia Juul: Præsten i Vejlbye

Lydbøger:
Dennis Jürgensen: Løbende Tjener
Lene Dybdahl: Den Sorte Paraply
Nanna Foss, Spektrum-serien: Leonierne
Anike Eibe: Er du okay, Fie?

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.